Comanda

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

1.2 Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

1.3 Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata în cel mai scurt timp/

1.4 Comanda nu implica o obligatie contractuala.

1.5 Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul curierului, produsele comandate.

 

2. POLITICA DE VANZARE ONLINE 2.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator

Pentru motive justificate www.afo.ro (AmbalajeFloriOnline), isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.afo.ro (AmbalajeFloriOnline). In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al www.afo.ro (AmbalajeFloriOnline), pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

2.2 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

2.3 Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

2.4 In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator,

2.5 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

3. CONFIDENTIALITATE

3.1 Magazinul online www.afo.ro  (AmbalajeFloriOnline), va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

 

4 FACTURARE – PLATA

4.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.afo.ro (AmbalajeFloriOnline) includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

4.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

4.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de www.afo.ro (AmbalajeFloriOnline), precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Coletul expediat Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

4.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

4.5 Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile www.afo.ro (AmbalajeFloriOnline) si nici nu vor fi stocate de catre de www.afo.ro (AmbalajeFloriOnline) sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Stripe, Inc. avand urmatoarea adresa de contact:  354 Oyster Point Boulevard, South San Francisco, California, 94080, USA, www.stripe.com

4.6. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

4.7 Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 

5 LIVRAREA BUNURILOR

5.1 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

5.2 Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.. GARANTII 5.3. Toate Bunurile comercializate de catre www.afo.ro (AmbalajeFloriOnline), beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.Dat fiind domeniul nostru de activitate, respectiv produse consumabile si decor, acestea nu pot fi trase la raspundere ca fiind defecte la mai mult de 14 zile de la achizitionarea acestora. Singura deterioarare pe care produsele le poate avea este datorata transportului pana la Cumparator

 

6 PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 6.1. Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

7. FOLOSIREA COOKIE-URILOR 7.1. Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 

8. FORTA MAJORA

8.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

8.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

9. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

9.1. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bacau.